Рівне сьогодні зустріне навколосвітній велотур

Сьогодні через територію Рівненщини проїдуть учасники навколосвітнього велопробігу «Україна без сиріт». 

Участь у велотурі беруть близько 30 колишніх прийомних дітей, колишні сироти, вихованці та випускники інтернатів, а також усиновителі, представники громадських та благодійних організацій. 

Близько 12 години велоколону зустрінуть у Рівному, за попереднім повідомленням зустріч відбудеться на вул Київській, біля Рівненського зоопарку. 

Сьогодні ж у місті відбудеться «круглий стіл» щодо розвитку сімейних форм виховання, подолання безпритульності та проблем, пов’язаних із соціальним сирітством, адже головне гасло учасників велотуру - "Інтернати - не місце для дітей". Участь у заході візьмуть керівництво Рівненської ОДА, організатори велотуру, директори дитячих будинків, вихователі, громадські діячі.

Стартували учасники велотуру з Європейської площі Києві 5 липня і проїдуть через п’ять областей України. 

Загалом велосипедисти  відвідають Західну Україну, Польщу, Литву, Латвію, Естонію, Фінляндію, Швецію, Норвегію, Данію. Фінішує велотур 9 вересня в Німеччині. 

Загалом вони запланували проїхати 5 000 кілометрів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень