Рівне: прийшов сваритися до жінки та зізнався «копам» у виготовленні наркотиків (ФОТО)

Трубки, колби, сімейні драми

Патрульні приїхали на сімейну сварку, а в результаті виявили засоби для виготовлення наркотиків. Про це пише Патрульна поліція Рівного на своїй сторінці в Facebook:

Напередодні ввечері поліцейські отримали повідомлення про сімейну сварку на вулиці Соборній. Заявниця повідомила патрульним, які прибули на місце події, що батько її дитини незаконно перебуває у її квартирі, вчиняє сварку.

Правоохоронцям вдалося припинити конфлікт на місці. В результаті чого чоловік покинув приміщення.

Охоронці порядку доправили рівнянина додому, де він мав взяти паспорт, щоб засвідчити свою особу. Патрульні зайшли разом з чоловіком до його помешкання. Їх увагу привернули сумка і пакет, які знаходилися поруч. 40-річний чоловік добровільно відкрив і показав вміст цих речей.

Таким чином правоохоронці виявили предмети, ззовні схожі на прилади для виготовлення наркотиків. Чоловік повідомив, що це прилади та інгредієнти для виготовлення наркотичних речовин.

Інспектори забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень