Рівне: шок від перших платіжок за тепло у цьому сезоні

Він виник у мешканки Рівного Світлани Пікули

Про це вона написала у соцмережі Фейсбук:

Подивилася скільки нарахували за тепло за жовтень. 730 грн. І це за півмісяця. Я в шоці, і це морозу не було. ЖАХ!!! І це в нас лічильник на будинок стоїть. А які ж суми прийшли тим, у кого нема його? Люди, я не знаю, що робити! Якщо мої сусіди мають субсидії, то їм до одного місця моя економія, і те, що я стіни буду утепляти, і те, що я буду вікна енергозберігаючі ставити. А чого? "Ми ж все одно будемо стільки платити, у нас же субсидія".
А те, що я вікна відкривала, бо жарко було? І це на 2-му поверсі, притому, що під нами - магазин, і підлога - завжди прохолодна. А що ж робилося на верхніх поверхах? Прикрутити лічильник? Ні, не можна, бо я люблю тепло!!!!!!!!!!!!!!!!!!


На думку Світлани Пікули, боротися з цим з допомогою субсидій - безрезультатно. Тож, припускає вона, можливо, краще пенсіонерам субсидію надати готівкою, щоб вони подумали тричі, чи зберегти тепло і заплатити за нього менше, а залишок використати на їжу чи ліки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень