Рівне отримало щедрий подарунок від Миколая (ФОТО)

Його чекали майже два роки

Сьогодні Рівне отримало історико-архітектурний опорний план. Про це повідомив начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко:

Подарунки для Рівного продовжуються. Історико-архітектурний опорний план вже у Рівному. Щойно забрали і завезли в управління архітектури і містобудування. Вітаю, Рівне!

За його словами цього опорного плану Рівне чекало майже два роки. Тепер документ мають офіційно затвердити у місті.

Нагадаємо, фірма «Укрзахідпроектреставрація» розробляла цей документ, який має запобігти хаотичній забудові центральної частини міста та природоохоронних територій. За договором львів’яни мали завершити роботу над документом ще в березні.

Однак, у виконавців виникли певні питання. І з Рівного до Львова передавали остаточний та офіційний список пам’яток національного і місцевого значення, а також нововиявлених надбань архітектури, історії та археології.

Як зазначив у коментарях під дописом Тарас Максименко:

У роботі, яка вийшла зі Львова все добре. Принаймні те, що я чув про цю роботу. Історичні ареали окреслені, центр міста захищений. Невідомо тільки одне як наші архітектори та забудовники його сприймуть.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень