Рівне купило нові тролейбуси. Коли вони виїдуть на вулиці міста

Це машини з низькою підлогою - зручною для заїзду візків

Придбали сім нових тролейбусів у дніпровського ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН», яке виграло тендер, запропонувавши нижчу, ніж луцьке підприємство «Богдан моторс», ціну -  34 мільйони 587 тисяч гривень. Але прибудуть у місто тролейбуси не всі відразу, а в міру їх виготовлення заводом.  

Начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк каже, що перший новий тролейбус вже у місті:

Один вже є у місті. Думаю, що в числах 15-их, максимум, він вже буде на лінії. Він вже обслужений і зареєстрований. Чекаємо ще в цьому місяці ще один тролейбус. Тобто помісячно, по одному в місяць вони, ці сім одиниць, будуть доставлені у місто.

Згідно з інформацією сайту «Prozorro», поставити всі тролейбуси мають до 20 грудня цього року. Віталій Миронюк каже, що за невчасну поставку підприємству загрожують великі штрафні санкції. Тому навряд чи воно порушуватиме вимоги угоди.   

  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень