Рівне і Винник: враження від концерту, фото і думки "непричетних"

Від дітей до тих, кому за 60, - таким був віковий контингент відвідувачів вчорашнього концерту Олега Винника у Рівному

Журналістки Ольга Соколовська та Ольга Васюха сфотографувалися з артистом

Ось що писали рівнянки у Фейсбук з приводу цієї події:

Оля Лірник 14 год.  Якби він надумав балотуватися в Президенти... Він би переміг

Оля Васюха з Ольгою Соколовською 9 год. Концерт Олега Винника в Рівному. Якщо коротко, то тепер розумію свою маму, + 1 фанатка до його мільярдного списку шанувальниць та маса емоцій від виступу. Для тих, хто не був ввечері на Мототреці, не зрозуміти, що то було. Реально десятитисячна публіка, здебільшого жіночої статі, сказилася (в хорошому значенні), відривалися і знали кожне слово з його пісень. Концерт вдався, дякую, Олег Винник, за свято і таки щастя багато не буває

Marina Popova-Veremchuk почувається вражена. 5 хв. Дивне відчуття, коли у всіх у стрічці Винник, а ти й досі не чула жодної його пісні. Вмикнула Х-фактор, глянути Шурова у ролі судді, а там ще й Винник.  І він зібрав у Рівному стадіон!? Друзі, я багато втратила? 

Яна Бадига Концерт -супер! Діти в захваті.

Анастасия Сытай 20 год. Сьогодні день мами і Олега Винника ))) Мені аж цікаво його феномен, жінки за ним по всій Україні їздять , по всіх концертах ))) Дуже сподобався мtні оркестр, я перший раз бачила стільки різноманітних інструментів у співака на стадіоні. Дуже професійний підхід. Феномен його в професійності і якісному підході. Я не фанатка, репертуару мало знала, але мені сподобалось )))

Маріанна Приступа За однією з освіт, я - професійний музикант і далеко не фанат Винника, але оцінити його стрімкий зліт з нуля цілком спроможна.Це - шоу - бізнес, панове. Цей артист став одним з найочікуваніших і найулюбленіших..(серед дам) і найдорожчих. Моя мама - в захваті, і досі під враженням його "особливої" енергетики.))

До речі, ми також писали про те, як виглядав з висоти мототрек під час концерту Олега Винника. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень