«Рівнеазот» знову погрожує припинити роботу

Цього разу через неможливість доправляти працівників з Рівного на роботу

24 листопада інспекція Укртрансбезпеки заборонила перевізникам підприємства «Рівнеазот» користуватися звичайним  маршрутом без відповідних паспортів та наклала штрафи у розмірі 1700 грн з кожного автобуса. Через це водії не можуть возити працівників на роботу. Проте директор Дубенського автотранспортного підприємства Володимир Горошко запевняє, що належні документи у водіїв були, але поліція не хоче погоджувати схему руху. Зокрема, у траси від села Карпилівка немає господаря. Інша ж дорога, через с. Городок, є небезпечною через вузький міст та крутий схил.   

Вони написали відсутній паспорт маршруту, хоча в автобусах були паспорти маршрутів, але вони не відповідали наказу. Ми хотіли привести їх у відповідність ще 1 грудня 2016 року, але не могли, тому що державтоінспекція не може визначитись з дорогою, оскільки ця дорога (с. Карпилівка – "Рівнеазот") не здана в експлуатацію, а через Городок погана дорога.   

Також, окрему небезпеку на шляху від села Карпилівка становить міст через залізничну колію, який нібито перебуває в аварійному стані через те, що за ним не доглядають. Водій автобуса Володимир Наливайко заперечує цей факт. За його свідченнями, через міст возять танки, які разом з тягачем важать 90 тонн, тоді коли автобус має лише 10 тонн. Додає, що його підприємство раніше пропонувало відремонтувати сполучення власним коштом, але лише в тому випадку, якщо дорогою більше ніхто не користуватиметься.

Перевізники ображаються через несправедливість, тому що автодорогою Карпилівка – "Рівнеазот" постійно їздять маршрутні таксі, які доправляють  людей до Хотина та в Городок. Тож  Володимир Горошко збирається оскаржувати постанови Укртрансбезпеки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень