Ритуальне поховання «вікінгів» провели на Оствиці у Рівному (15 ФОТО)

Фестиваль, який влаштували цими вихідними, зібрав людей зі всієї України

В неділю, 1 серпня, у Рівному відбувся Фестиваль стародавніх човнів. Його провели у парку історичної реконструкції «Оствиця», що на Басовому Куті.

Участь у дійстві взяли близько сотні учасників з різних міст України. Як зазначив у коментарі «Суспільному» організатор свята Юрій Ойцюсь, учасники прибули з Чернівців, Чернігова, Мелітополя, Одеси, Кривого Рога, Києва, Дніпра та інших міст.

На фестивалі влаштовували різні змагання на човнах і проводили також майстер-класи з ковальства, гончарства, медоварства, плетіння та письма за давньоруською технологією.

Також було фаєр-шоу ????

Справжньою родзинкою дійства стало ритуальне поховання на дракарі, згідно зі скандинавським звичаєм.

Більше - на фото Anastasiia Romaniuk ????

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень