«Рішення про це було одноосібним». Звільнення керівника діагностичного центру прокоментували у Рівненській ОДА

Стали на його захист

Ліворуч - Роман Шустик

П’ятничне звільнення керівника Рівненського обласного діагностичного центру Романа Шустика прокоментував на брифінгу перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. Він заявив, що

Роман Шустик належно виконував свою роботу і організація надання меддопомоги у закладі була на високому рівні. І НСЗУ торік фінансувала діагностичний центр, мінімум, за 10 пакетами меддопомоги.

Втім, за словами, Сергія Подоліна, у закладі є дві проблеми: заборгованість із зарплати і недостатнє фінансування зі сторони НСЗУ. І Роман Шустик з квітня інформував про це облраду і департамент охорони здоров’я. І внаслідок неодноразових контактів з ними, а також міністром охорони здоров'я, були випрацювані механізми ліквідації заборгованості до кінця цього року.

Крім того, сказав Подолін, при голові обласної ради була проведена 27 серпня нарада, на якій випрацювали  механізм ліквідації боргу.

Після наради ми випрацювали низку заходів: це і оптимізація штату, і підняття вартості платних послуг. Керівник закладу підписав наказ про здійснення платних послуг. При цьому йому дали на це термін виконання.

 

А в п’ятницю, за відсутності голови облради, перший його заступник ухвалив одноосібне, я вважаю, рішення про звільнення, не проконсультувавшись з головою ради і адміністрації.

 

Перший заступник голови РОДА Сергій Подолін
Перший заступник голови РОДА Сергій Подолін

Нині керівник діагностичного центру готує заяву до суду. А у Рівненській ОДА кажуть, що вони - на його стороні. 

І як облдержадміністрація, ми на стороні керівника, і  депутатський корпус, і наша фракція («Слуга народу» - Ред.). За ним і народні депутати.

 

Думаю, все-таки правда буде на стороні людини, яка багато років віддала цьому закладу.

 

Будь-який керівник теж помиляється. Але все ж, аналізуючи роботу, людину, він на достойному рівні здійснював керівництво діагностичним центром, - сказав Сергій Подолін.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень