Рік Дракона: відомо, які п'ять знаків Зодіаку стануть щасливішими у 2024 році

На них чекають доленосні зміни

Наступний 2024 рік пройде під впливом Дракона. Цей міфічний персонаж принесе людям різні виклики, але кільком представникам знаків Зодіаку вдасться змінити своє життя на краще.

Діва

Дракон обіцяє Дівам великі зміни, які порадують вас. Ви зробите величезний стрибок вперед, залишивши старі труднощі далеко позаду. Вам вдасться добре просунутися в роботі і в особистому житті, а ваші вороги будуть переможені. У 2024 році ви будете сповнені енергії і відчуєте, що вам все по плечу. 

Терези

Вас чекає перехід в новий життєвий період, зміна пріоритетів і цінностей. Можливий розрив відносин з давніми знайомими або близькими, але це принесе вам тільки успіх. Дракон символізує перемогу у всіх починаннях і загалом рік буде вдалим для ведення бізнесу і будь-яких ділових зустрічей.

Стрілець

Стрільцям 2024 рік принесе невелике, але стабільне просування на роботі. Справи підуть в гору і задумане втілиться в життя, нехай і не так швидко, як хотілося б. Але все, чого ви досягнете, буде результатом ваших власних старань. І це викличе у вас гордість за себе. Але і чужа допомога, поради близьких будуть корисними.

Водолій

У 2024 році Водолії відчують здатність витримати будь-які випробування і захистити себе від будь-яких недоброзичливців. У вас з'являться сила і стійкість, яких ви від себе не очікуєте. Ви станете сильною і впевненою в собі людиною, яка може контролювати долю. Будь-які неприємності і проблеми ви зможете вирішити гідно і з вигодою для себе. Дракон буде прихильним у всіх галузях життя, але найбільше щаститиме на фінансовому та любовному фронті.

Риби

Дракон обіцяє Рибам успіх в складній справі або тривалій боротьбі, тобто, те, над чим ви довго працювали й чого прагнули – збудеться. Усі труднощі ви успішно подолаєте і, можливо, навіть створите сім’ю. Але для цього вам треба забути про власний егоїзм і довіритися своїй половинці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень