Рік депутатства: Віталій Коваль відзвітував, що зробив для громади Рівного

Як депутат міської ради

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль вже рівно рік є депутатом Рівненської міської ради. Зокрема очолює фракції «Слуги народу».

Це виклик - поєднувати депутатство з посадою голови Рівненської ОДА. Хтось скаже, що це неправильно, що потрібно було обирати.

 

Але я сприймаю посаду голови, як додаткові можливості. Можливості, завдяки яким вдалося досягти хороших результатів для Рівного і рівнян. І сьогодні для мене депутатство та керування областю – нерозривні поняття.

 

З державного бюджету на будівництво об’єктів у Рівне вдалося залучити 1, 071 млрд гривень, і це найбільша сума державних коштів яку Рівне отримувало за роки Незалежності, - каже Віталій Коваль.

Йдеться про:

  • 85, 5 млн грн на будівництво садочку на Коновальця;
  • 100 млн грн - реконструкцію стадіону «Авангард»;
  • 172 млн грн - реконструкцію Міжнародного аеропорту Рівне;
  • 69, 5 млн грн – будівництво універсальної арени на Макарова.

Садочок на Коновальця у Рівному

Віталій Коваль каже, що ще одним важливим об’єктом є зведення «Північного обходу міста Рівне».

На його будівництво залучено 580,3 млн грн. Автошлях розвантажить обласний центр, збереже від руйнування покриття вулиць. Також сприятиме підвищенню безпеки руху та поліпшенню екологічної ситуації в місті, - пише депутат.

Крім того, на заходи програми енергоефективності з обласного бюджету було виділено 2,2 млн грн. Це кошти програми «Енергодім» до якої долучилися 31 ОСББ Рівного.

Для підтримки медичної галузі з держбюджету вдалося залучити 11,3 млн грн, з обласної програми - 1,6 млн грн. Ці кошти пішли на закупівлю медичного обладнання (кисневих концентраторів, апаратів ШВЛ та ін.) в Центральну міську лікарню.

Щодо розвитку професійно-технічної освіти, то для Рівненського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі на умовах спів фінансування було спрямовано 1,23 млн грн з держбюджету, на обладнання «Лабораторії інноваційних харчових технологій».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень