«Таке приниження витерпіти - нема сил»: рідні загиблих АТОвців влаштували протест у Рівному (ФОТО)

Вони обурені наругою над пам'яттю їхніх чоловіків, синів, батьків, братів

Рідні загиблих в АТО прийшли сьогодні до Дошки пошани Героїв у Рівному. Вони хотіли висловити обурення столичним чиновникам, які допустили у ці вихідні встановлення смітників і біотуалетів біля Стіни пам'яті у Києві.

Говорить вдова загиблого в АТО Вячеслава Мірошника Любов Шелкович:

Ми обурювалися з приводу того, що це – столиця, де всі, хто може поклонитися і вшанувати пам’ять (і побратими, і матері, і пересічні люди), і цієї весни цим займалися знову тільки волонтери: знаходили квіти, садили, поливали. І єдине, на що спромоглася наша влада – вшанувати пам'ять хлопців наших контейнерами зі смітниками і біотуалетами.

[media=118780] 

Мама загиблого в АТО Сергія Голубєва - Людмила Голубєва каже, що відчула приниження, коли дізналася про таке "вшанування" пам'яті її сина й інших загиблих:

Я відчувала біль і злість. Таке приниження витерпіти - нема сил. У нас ростуть діти, загинули їхні батьки. Як вони будуть жити в цьому світі і дивитися, що так зневажливо ставляться до їхніх батьків?  Як ті чиновники могли таке допустити? У мене відчуття, що вони там всі - без серця і не мають ніякого людського співчуття.

Людмила Голубєва

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень