Рідні отримали результати аналізу ДНК: у Рівному попрощаються з військовим, який майже рік був на фронті (ФОТО)

Раніше у війську не служив

Завтра Рівне попрощається з нашим захисником. Євген Білодуб народився та виріс у Києві. У столиці здобув фах слюсаря та зварювальника, але, закінчивши навчання, приїхав до сестри у Рівне і лишився тут.

За професією він працював все життя до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Дружина про Євгена Білодуба розповіла таке:

- Коли ми одружилися, переїхали у Квасилів. Саме тут і ростили наших донечок. Дівчатам зараз 12 і 13 років. І вони були для Жені всім. Справа втому, що він сам ріс без батьків, був старшим для своїх братів і сестер.

 

Тож усю свою любов, турботу, якої недоотримав у дитинстві, він направив на нашу сім’ю, наших дівчаток. Усі, хто знав Женю, казали, що такого турботливого тата ще не бачили, — розповідає дружина Героя Наталія.

Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, Євген, який був зареєстрований у Києві, став на облік у військкоматі.

- Він не служив раніше в армії, але вирішив, що повинен захищати нас, захищати права своїх донечок. Тож вже 15 березня 2022 року його мобілізували.

 

Про справи військові розповідав мало, більше про справи буденні, про побратимів, а ще більше цікавився нашим життям, доньками, їх успіхами... - продовжує Наталія.

Та сталося непоправне...

У січні 2023 року дружині повідомили, що Євген зник безвісти. Згодом її запросили у Запоріжжя на упізнання. Потім провели експертизу ДНК.

- І от отримали співпадіння...- каже дружина Героя.

43-річний солдат Євген Білодуб загинув 24 січня 2023 року від отриманих поранень поблизу села Павлівка Донецької області. Прощання з Героєм відбудеться завтра, 20 липня, о 10 годині на майдані Незалежності.

Поховають Героя на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень