Резиденція Святого Миколая відкривається у самісінькому центрі Рівного

Уже з понеділка, 23 грудня

Її відкриває КП «Рівнекнига» у книгарні «Дружба», що біля головної ялинки міста на майдані Незалежності.

- Кожен з дітлахів матиме можливість розказати Святому Миколаю віршик, казочку, смішинку, цікаву історію, заспівати пісеньку чи колядку та отримати подарунок. Також можна буде зробити фото на згадку.

 

Батьки можуть придбати подарунок для своєї дитини та залишити Миколаю, який передасть його малюкові. Запрошуємо всіх на казкову зустріч!

 

До речі, перший, хто вгадає, хто виконує роль Святого Миколая, і напише про це під нашим повідомленням у п’ятницю, 27 грудня, отримає у цей день особистий подарунок від Миколая, – інформує пресслужба КП «Рівнекнига».

Тож з 23 по 27 грудня з 13 до 14 години усіх маленьких і дорослих Святий Миколай зі своїм помічником – Зайчиком – чекатиме у «Дружбі, на майдані Незалежності. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень