Репета став "Заслуженим"

Звання співакові присвоєне з нагоди Дня працівників культури

Звання «Заслужений артист України» присвоєно солістові Рівненської обласної філармонії Леоніду Репеті. Почесне звання присвоєно з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва та за значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва. Варто додати, що солістом-вокалістом Рівненської обласної філармонії Леонід Репета став у 1978 році. Одним з перших у Рівному створив рок-колектив, який став лауреатом першого у Західній Україні рок-фестивалю «Рок – культура 88». Заснував музичну групу «Незаймана Земля», яка стала лауреатом першого Всеукраїнського фестивалю «Червона рута». Колектив – лауреат фестивалів «Зелений світ-90» та «Тарас Бульба-92».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень