РЕНОМЕ стане спонсором фестивалю джазу у Рівному

25-28 серпня 2016 року у Рівному та Луцьку відбудеться щорічний фестиваль «Art Jazz Cooperation». Місцем проведення стануть відразу дві локації Рівненський музично драматичний театр та Луцький замок Любарта.

Традиційно підтримає фестиваль джазового настрою група компаній «РЕНОМЕ». У 2015-му її працівники до музичного свята подарували рінянам арт-композицію. Цьогоріч компанія спільно з організаторами фестивалю підготує ще один сюрприз для жителів міста. Ним стало відкриття у вівторок,  23 серпня, першої в місті Джазової вулиці. Вона розташуалася у парку їм. Т.Г.Шевченка, поруч з чорно-білими сходами-клавішами роялю з висловами відомих джаз-менів світу.

Одним із напрямків діяльності нашої компанії є будівництво та девелопмент. І вже майже чверть століття ми будуємо в місті не лише будинки, а й цілі вулиці і житлові комплекси.  Тема Джазової вулиці нам припала до душі, то ж ми без вагань вирішили до неї долучитися. Треба підтримувати культурні проекти, розвиватися і робити наше місто кращим!— коментує Надія Гладкевич, генеральний директор ПрАТ «РЕНОМЕ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень