Ремонтувати дороги Рівного почнуть наступного тижня (5 ФОТО)

Визначено перелік найбільш проблемних вулиць

До нас у редакцію неодноразово звертаються рівняни, які нарікають на жахливий стан доріг у Рівному після зими. Особливо часто згадували вулицю Білу, в районі РЗВА.

Люди нарікають, що на цій ділянці постійно курсує великогабаритний транспорт, і після зими залишилися величезні ями. Наш фотокореспондент побував на вулиці Білій. Як виглядає вулиця Біла нині – можете бачити на фото.

Латати ями на вулицях у Рівному почнуть наступного тижня. За словами начальника міськШЕУ Віктора Климука, уже 2 квітня синоптики прогнозують більш сприятливу і стабільну погоду, що дозволить шляховикам почати ремонт доріг після зими:

З 2-го квітня запрацює асфальтобетонний завод для ліквідації тої аварійної ситуації, яка є на дорогах. В тому числі вулиці Білої, Басівкутської, Київської, Чорновола. У нас є не одна така глибока яма, що потребує ремонту. Але ми вже чекаємо належної погоди, яку нам прогноз обіцяє. І з 2-го числа запускаємо асфальтобетонний завод, і займемося ліквідацією таких ситуацій. 

За словами Віктора Климука, саме на цих ділянках нині найбільш складна ситуація і там найбільші вибоїни. За оптимістичними прогнозами шляховиків, ці ділянки відремонтують до Великодня.

Цього ж тижня працівники міськШЕУ прибиратимуть вулиці Рівного після зими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень