Ремонт привокзальної площі завершать цього року

Проте, темпи реконструкції залежатимуть від погоди

фото з сайту smgn.com.ua. Привокзальна площа

Масштабні роботи щодо реконструкції привокзальної площі планують завершити уже цього року. Як розповів нам міський голова Рівного Володимир Хомко, на ці роботи у бюджеті передбачено 1,1 млн грн.

Згадані роботи нині виконує рівненське КП "МіськШЕУ" та одне з приватних підприємств міста.

Як уже повідомляло Радіо Трек, реконструкція розпочалася минулого тижня. На місці, де раніше витоптували газон, обладнають додаткові пішоходні доріжки, .

Проте досі не вирішена доля стели героям Сталінграду, яка розміщена у центрі привокзальної площі. Раніше мова йшла про те, аби замість неї встановити стелу Героям Небесної Сотні (нагадаємо, вулиця Кіквідзе, яка пролягає біля привокзальної площі, тепер носить ім’я Небесної Сотні). Як відзначив міський голова, стела героям Небесної Сотні віднедавна розміщена у центрі міста, тож, вочевидь, на площі біля вокзалу розташують щось інше. До слова, пропозиції рівнян із цього приводу готові приймати і в міській раді.  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень