У парку гряде масштабна реконструкція фонтанів. Другого поверху у кафе не буде, - директор

За словами директора парку культури і відпочинку ім. Шевченка Андрія Черепанова, цей рік стане масштабним у плані перетворень парку

У Рівненському парку  реконструюють кафе та  відновлюють систему каскаду фонтанів. 

Рівняни, які прогулюються парком, відзначили реконструкцію літнього кафе «Соняшник» і навіть припустили добудову другого поверху.

Фоторепортаж Віктора С. із центральної зони парку (13 фото) можна переглянути тут.

Проте, за словами директора парку Андрія Черепанова, кафе перебуває у комунальній власності, а орендар погодився провести ремонтні роботи.

Мова іде не про будівництво другого поверху, а про реконструкцію даху. Тепер там буде мансарда.

Також колосальні роботи виконуються і щодо відновлення мережі фонтанів. Говорить Андрій Черепанов:

Нам треба зробити (ред. вирішити) проблему "утєчкі" води. Треба зробити гідроізоляцію. Зробити, щоб вода циркулювала. Щоб та сама вода використовувалась для водоспаду. Є певні висновки людей, професіоналів, де можна чітко сказати, що достатньо буде зробити хорошу гідроізоляцію на старій основі, яка вже є там, і ми це вирішуємо, - каже п.Черепанов.

Нагадаємо, що за словами Андрія Черепанова цього року вдалося отримати погодження на виділення 11 мільйонів гривень на капітальні видатки на програму розвитку парку. 

 

«Радіо Трек» просить усіх, хто бачить щось цікаве, підозріле, важливе чи несподіване, повідомляти нам за номером 621-111 (ефірна студія/ведучі) чи на наших радійних сторінках у соцмережах Фейсбук та/чи вКонтакті

Дякуємо!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень