Реєстрація шлюбу на Рівненщині може подорожчати

Про перегляд цін на послуги у РАЦСі повідомила очільниця обласного управління юстиції Іванна Смачило

Реєстрація шлюбу у Рівному може подорожчати. Про перегляд цін найближчим часом на послуги у РАЦСі повідомила очільниця обласного управління юстиції Іванна Смачило. Зі слів іванни Смачило, ціни на реєстрацію шлюбу у Рівненській області не найдорожчі і встановлювалися кілька років тому, а їх обґрунтування невідоме:

 

 

- Ці ціни опрацьовувалися ще декілька років тому спеціальною комісією, аудитом визначалася вартість цих послуг. Я хочу сказати, що в Рівненській області не найдорожчі тарифи на ці послуги. Я, чесно кажучи, не вважала це пріоритетним завданням, але, на мою думку, ряд тарифів ми переглянемо, як до зниження, так і до збільшення.

 

Зауважимо, що у Рівному реєстрація шлюбу вартує від 120 до 1 020 гривень. Найдорожче обійдеться виїзна церемонія.

А от для учасників АТО реєстрацію шлюбу у Рівному хочуть зробити безкоштовною. З такою ініціативою рівненська юстиція звернулася до Мін`юсту. У міністерстві таку ідею підтримали, тож найближчим часом для учасників АТО, аби зареєструвати шлюб? потрібно буде сплатити лише 85 копійок держмита.

Між тим, триває напрацювання реформи РАЦсів, згідно з якою, реєстрацію шлюбів, народження та смерті планують передати органам місцевого самоврядування. Очікується, що реформа буде завершена до кінця року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень