Реєстрація рівненською фірмою торгової марки «Тунель кохання»: чому це стало можливим і що означає

ТОВ «Компанія наше Рівне», яка належить екс-кандидату в мери Рівного Дмитру Якимцю, отримала свідоцтво про право власності на торгову марку «Тунель кохання»

Допомагав з реєстрацією права власності патентний повірений України Юрій Трачук. Він розповів, що ніхто інший без дозволу правовласника не має права використовувати для певного переліку товарів та послуг словесну назву «Тунель кохання»:

Охороняється не лише «Тунель кохання», а й  різні варіації цих двох слів, які будуть мати якесь спільне семантичне значення відносно тих товарів і послуг, для яких надана правова охорона.

 

У цьому випадку - досить широкий спектр: від круп - до послуг рекламування і діяльності юридичних і охоронних фірм, і закінчуючи безалкогольними напоями та пивом.

За словами Юрія Трачука, право на використання назви «Тунель кохання» починає діяти з моменту подання заявки на реєстрацію права власності. А фірма Дмитра Якимця подала її  півтора року тому. А це означає, що

якщо хтось уже використовував назву «Тунель кохання», то вона має право вимагати сплатити упущену вигоду.

А діятиме право власності у Дмитра Якимця 10 років.

На запитання, чи правильно присвоювати назви туристичних об’єктів, які повинні бути надбанням громадськості, Юрій Трачук пояснює, що

у цьому випадку є недопрацювання місцевих рад, які раніше за фірму Дмитра Якимця не внесли назву «Тунель кохання» до переліку місцевої символіки.

 

Тоді б саме вони давали платно чи безплатно дозволи на використання цієї назви.

Нагадаємо, що ми також писали Як Якимець в м. Рівне заволодів «Тунелем кохання» (ТМ)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень