Речі, які ніколи не можна викидати з дому

Щоб не накликати біди

Позбуватися зайвих й старих речей, аби не переобтяжувати простір - правильно. Так у домівку можна привабити позитивну енергію.

Втім, експерти з організації простору мають певні застереження, які речі не варто просто викидати на смітних. Для них необхідно придумати інший спосіб утилізації.

Сумка і гаманець

Це речі, що тісно пов’язані з фінансовими потоками та добробутом. Якщо просто їх викинути на смітник, можна накликати негаразди з грошима. А тому, хто підбере сумку чи гаманець – може перейти везіння колишнього власника.

Енергетики радять закопати старі сумку чи гаманець поблизу молодого дерева.

Хліб

Просто викидати хліб на смітник не варто – адже енергетики застерігають, сім’я ніколи не буде ситою. Найкраще сухий чи старий хліб віддати худобі.

Спідня білизна

Викинути білизну – до сварок та непорозумінь у сім’ї. Найкраще її порвати або спалити.

Дитячий одяг

Він тісно пов'язаний з енергетикою дитини. Найкраще його віддати молодшим за віком дітям, передати на благодійність або в притулок.

Фотографії

Фотографії дуже полюбляють люди з нечистими думками. Якщо від фото треба позбутися – краще їх спалити.

Швабра й віник

З давніх-давен їх пов’язують з відьмами. Віники та швабри можна викидати, але краще це робити якомога далі від будинку. У такому випадку уся погана енергія піде разом з цими предметами.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень