«Поки на цій спецоперації гриф «цілком таємно», - у соцмережах про загибель в АТО Тараса Якимчука

Розповідь про спецпризначенця Тараса Якимчука з Мізоча Здолбунівського району на Рівненщині, який у 20 років помер внаслідок ран, отриманих у зоні АТО, не залишила байдужими користувачів соцмережі Фейсбук

Сайт Радіо Трек писав про це у публікації «Ми з чоловіком довго не знали, що син на війні», - мама про загиблого в АТО Тараса Якимчука

У соцмережі Фейсбук з'явилися дуже зворушливі і цікаві відгуки на цю публікацію:

Сеся КозакевичСеся Козакевич Ви подивіться на обличчя цих хлопців, що віддали життя за Україну. Це цвіт нашої нації. Вони прекрасні і благородні. Ніколи і ніхто не переможе український народ. У нас прекрасні діти, які розуміють, що Україна - одна, як мама, іншої немає.

Stefania OnishkevichStefania Onishkevich ДЯКУЄМО БАТЬКАМ ЗА ТЕ, ЩО ВИХОВАЛИ ПАТРІОТА, АЛЕ, НА ВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ, ЙОГО НЕ СТАЛО СЕРЕД НАС. ГОСПОДИ, СОТВОРИ ЦІЙ ДИТИНІ ВІЧНУЮ ПАМ'ЯТЬ ТА НЕБЕСНЕ ЦАРСТВО. РОДИНІ - НИЗЬКИЙ УКЛІН! ПРОБАЧТЕ, ЩО НЕ ЗБЕРЕГЛИ.....

Андрей КрячкоАндрей Крячко Бачите, я ж - не хлопченя голопузе і не гномик веселий, але без сліз читати таке важко навіть мені! Так шо ж вони хочуть, шоб ми за їхній літак ридали? Та пішли б москалі на......!

Василь ВасильевВасиль Васильев Як же їх жаль, тих, хто мали б будувати гарну, багату, красиву країну, а їх примусили північні московитські звірі воювати і вмирати за цю ще небачену країну!..

Олександр МуравськийОлександр Муравський Ми маємо пам'ятати всіх захисників нашої України. Не тільки тих, хто загинув, але і тих, хто скалічений повернувся з цієї гібридної війни переможцями. Історія розставить все на свої місця, але це буде згодом. Воїни наші потребують нашої уваги і допомоги зараз. Не будемо байдужими і пам'ятаймо, що тільки разом ми переможемо ворога зовнішнього і внутрішнього. Царство Небесне і Вічна пам'ять всім, хто віддав життя за майбутнє нашої нації! Слава Героям!

Vasyl Semeniuk Про групу капітана Дана (також нині покійного героя України), куди входив і Тарас Якимчук, ще буде не раз написано в історії видатних спецоперацій. А поки що гриф "Цілком таємно"

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень