Хомку пропонують покарати маршрутників гривнею. Як у Конотопі

Реакція городян на можливе підвищення вартості проїзду в маршрутках не забарилася

Нагадаємо, що Маршрутники Рівного звернулися до влади за підвищенням плати за проїзд Мешканці міста у соцмережі Фейсбук відреагували обуренням:

Віталій ЮщукВіталій Ющук Спочатку єдиний квиток - потім розмови про підвищення цін за проїзд.

Vitaliy Ostapovich Ще б пак) А от маршрутки оці брудно-смердючі старі точно поміняти треба.От хай тоді про підвищення оплати трезвонять.

Василь ЛевчукВасиль Левчук "За словами перевізників, тариф не забезпечує рентабельну роботу." А хто рентабельність рахував? Всі перевізники плачуть, але ніхто не йде з маршрутів, ніде обліку перевезених пасажирів немає, бо не продають квитки. Хомко, переймай досвід роботи мера Конотопа.

Victor  KulyanitsyaVictor Kulyanitsya Пропоную Конотопський варіант!

Черуха ЮрийЧеруха Юрий Живу за містом. Вартість проїзду до Рівного 12 грн + 4 грн по місту до роботи. Множимо на 2 і 24 робочі дні=768грн у місяць при зарплаті 3000 грн. Міняємо Хомка на мера Конотопа!

До речі, ніяких ухвал у Рівному про підняття вартості проїзду в маршрутках ще не було, а «Конотопський варіант» полягає в тому, що тамтешній міський голова Артем Семеніхін цікаво приструнив своїх маршрутників:

конотопський мер прославився тим, що за неправомірне підивщення плати за проїзд у маршрутках змусив перевізників возити мешканців Конотопа на частині маршрутів безплатно, на решті - за нижчою ціною, та ще й розклеїти в автобусах вибачення перед пасажирами. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень