Райони і ОТГ Рівненщини контролюватимуть якість дорожніх ремонтів?

До кінця гарантійного терміну

Керівництво області вирішило посилити контроль за якістю ремонтів доріг обласного та місцевого значення. Після масштабного ремонту дорожнього покриття у 2017 році, на автошляхах уже утворилися ями та вибоїни. Нині на постійних комісіях облради йдеться про те, аби спеціальні служби відзвітувалися за проведену роботу в минулому році.

У програмі розвитку дорожнього господарства на 2018 рік своєю чергою планують зобов’язати органи місцевого самоврядування контролювати якість ремонтів до кінця гарантійного терміну, говорить заступник керівника департаменту з питань будівництва Рівненської ОДА Вадим Бобріков:

Ми внесли в програму пункти, хто відповідає під час виконання робіт, плюс контроль. Ми зобов’язали замовників: службу автодоріг, сільради, районні контролювати якість доріг від початку роботи до кінця гарантійного терміну.

Зауважимо, що на цей рік в бюджеті області на капітальні (30% суми) та поточні ремонти доріг (70% суми) запланували 281 млн гривень. за ці кошти треба ремонтувати і дороги місцевого значення.

Департамент будівництва нині зібрав інформацію з усіх ОТГ і районів і пропонує громадам обрати по одній-дві дороги, які найбільше потребують ремонту. Програму затверджуватимуть на сесії обласної ради 16-го березня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень