Раптова смерть міністра МЗС Білорусі викликала чимало запитань: наступний Лукашенко?

«Путін розчищає дорогу до повного захоплення Білорусі» (с)

Багато аналітиків вважають, що лідер Білорусі зараз знаходиться на роздоріжжі і буквально стоїть перед вибором, від якого залежить його життя.

Сьогодні ситуація для Олександра Григоровича стала ще похмурішою і складнішою: раптово пішов з життя  очільник МЗС Білорусі Володимир Макей, якого проросійська вата завжди називала «прозахідним», і який завжди й однозначно був – вірною людиною Лукашенка.

Ще буквально вчора 65-річний Макей почувався добре.

Вважається, що Макей був своєрідним «містком», який дозволяв режиму Лукашенка утримувати баланс між Заходом та Росією, але тепер його немає.

Як зазначив головний редактор сайту «Апостроф» Денис Попович, смерть Макея означає тривожний сигнал до режиму Лукашенка:

«Цілком можливо, що Лукашенка російські «брати» ставлять перед вибором: або йди геть, і тоді замість тебе буде хтось, хто буде виконувати накази Кремля, або сам виконуй ці накази та починай війну проти України».

Говорячи про ймовірність вторгнення в Україну з території Білорусі, Попович зазначив, що наразі загрози практично немає.

Це пов'язано з тим, що немає відповідної концентрації військ на кордонах з Україною, які могли б вчинити таке вторгнення.

Але ситуація може змінитись, особливо на тлі останніх подій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень