Раніше - здебільшого безробітна молодь, тепер - і пенсіонери. Хто на Рівненщині - наркомани

Від малого до великого

На цьому тижні в Україні відзначали День працівників підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків.

На Рівненщині цим займається департамент боротьби з наркозлочинністю. Підполковник Нацполіції Олександр Нагорнюк каже, що раніше основними споживачами наркотиків була безробітна молодь.

Тепер вік «покупців» коливається від неповнолітніх і навіть до людей похилого віку:

Раніше можна було однозначно сказати, що на території області були найбільш поширені природні наркотики – опій і марихуана. Основними споживачами була безробітна молодь, то зараз вже все змінилося.

 

Споживачі наркотиків – будь-якого віку: починаючи від неповнолітніх, закінчуючи особами похилого віку. А реалізуються в основному психотропи.

Нині на Рівненщині та в Україні нова «халепа», з якою борються департаменти по боротьбі з наркозлочинністю – торгівля препаратами в інтернеті. «Збутники» заборонених речовин малюють на стінах будівель адреси каналів у месенджері Телеграм і посилання на сайти.

Задля профілактики поліцейські спільно з громадськими організаціями замальовують ці графіті. Окрім цього, нині триває розслідування в кримінальному провадженні щодо такого виду торгівлі.

Особи, які організували такий наркобізнес, працюють на території всієї України. Деталей правоохоронці майже не розголошують. Кажуть, не хочуть створювати розповсюджувачам зайвої реклами. Відомо лише, що поліцейські вже притягнули низку пов’язаних з інтернет-торгівлею осіб до відповідальності.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень