Питання звільнення директора рівненського аеропорту розглядатимуть на сесії облради

Голова облради називає це компромісним рішенням

Обласна рада хоче звільнити директора рівненського аеропорту Ігоря Насинюка. Проти цього трудовий колектив летовища. Вони вважають, що це політичне рішення, тому вже третій день приходять в обласну раду з вимогою залишити їм нинішнього керівника. Люди кажуть, що пов’язане таке рішення обласної влади, нібито, з рекомендацією держаудит служби, яка проводила перевірку на підприємстві ще в серпні-вересні і знайшла певні порушення.

Дещо з того аеропорт усунув, а деякі з них є просто абсурдними, - каже заступник директора рівненського летовища Михайло Чубай. Адже навіть не стосуються нинішнього керівника, бо зафіксовані ще у 2013 році - до того, як Ігор Насинюк прийшов на посаду:

 

- Аеропорт, насправді, всі речі усував. Ці всі документи є в голови обласної ради на столі вже третій день. Але, чомусь, (і чого ми зібралися) третій день рішення немає. Працівники занепокоєні, тому що вони за нинішнього керівника вперше почали отримувати зарплату регулярно, є позитивні зміни в аеропорту. По-суті – він запрацював, давайте говорити відверто. І, вибачте, цього ніхто не бачить.

 

Крім того, каже Михайло Чубай, згідно із законодавством серед важелів впливу держаудитслужби -  звернення до правоохоронців чи штрафні санкції, а не рекомендації щодо звільнення. Ані звернення до суду, ані штрафів для відповідальних за порушення осіб з боку аудитслужби не було, - запевняє Михайло Чубай.

Тим часом, поки працівники летовища чекають на голову облради у коридорі, Микола Драганчук зібрав нараду у своєму кабінеті.

Вирішили винести питання про звільнення Ігоря Насинюка на сесію, яка відбудеться у березні. А висновки аудиторської перевірки – перевірять юристи облради, говорить Микола Драганчук:

 

- Стосовно самого керівника рішення не прийняте. Ну, по-перше, він на лікарняному… Але, я думаю, що ми, все-таки, дійдемо до тієї пропозиції колективу, що питання про звільнення керівника аеропорту буде приймати не одноосібно головою обласної ради, а сесією. Швидше за все, ми вийдемо на такий формат.

 

До слова, контракт з Ігорем Насинюком на посаді керівника летовища укладений до лютого 2018 року.

Між тим, вчора стало відомо, що Аеропорт «Рівне» увійшов у державну цільову програму з мільйооним фінансуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень