Питання, коли у Рівному з’явиться гаряча вода, залишається відкритим

У столиці поки не вдалося домовитися щодо вартості газу для теплопостачальних підприємств

Питання, коли у Рівному з’явиться гаряча вода, поки залишається відкритим. За словами директора Рівнетеплоенерго Степана Коропецького, нині остаточно невідомо, якою саме буде ціна на газ для теплопостачальних підприємств України. Цього тижня тепловики уже були з цього приводу у столиці, але домовитися поки не вдалося. Нагадаємо, до кінця квітня діє пільгова ціна для теплопостачальних підприємств - це 2900 гривень за тисячу кубометрів газу. Натомість у міжопалювальний період вона може зрости майже у 5 разів до 14 тис. за тисячу кубометрів, проте офіційно такої ціни ще не затверджено. Серед іншого, Степан Коропецький спростував і чутки про те, що більшість працівників Рівнетеплоенерго відправили у відпустку за власний рахунок. Головний тепловик каже, що більшість людей були найняті за контрактом на опалювальний період:

Тож по завершенню контракту і вже після оплачуваної відпустки ці люди будуть звільнені. До слова, на сьогодні у Рівнетеплоенерго всього працює близько 900 осіб. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень