Молоді Рівного обіцяють 5 тисяч доларів за ідеї з посилення демократії

Стартував конкурс молодіжних інновацій

На конкурс можна подавати проекти на тему демократії і прав людини. Втім, вони можуть зачіпати й теми самоврядування, впливу на місцеву владу та виборів.

Керівник ГО Комітет виборів України Рівненщини Олексій Горецький каже, що заявки для участі вже можна подавати:

Участь можуть брати ініціативні групи або різні громадські організації, які мають запропонувати проект, який можна вирішити на місцевому рівні. Креатив та нестандартні рішення  у проекті вітаються. Щодо вимог, то їх три.

 

Перша - проект має відповідати одному із двох тематичних напрямків: демократія або права людини.

 

Друга - подавати проект має саме ініціативна група або організація.

 

І, нарешті, третя - до проекту має бути чіткий опис, який коротко та влучно буде розповідати про сам проект.

Крім того, Олексій Горецький розповів, що у півфіналі найкращим проектам буде надана допомога:

Тобто найкращі проекти наставники допоможуть вдосконалити перед фіналом. Буде вибрано по одному переможцю у трьох номінаціях, про які скажуть згодом. Кожен переможець отримає суму у  5 тисяч доларів для реалізації своєї ініціативи.

Заявки для участі можна подавати до 11 листопада. За словами Олексія Горецького, такий конкурс допоможе не лише місту, а й Україні:

Кожна реалізована ініціатива в цьому напрямку буде нас в ньому просувати, тому що будуть порушені конкретні проблеми, які ми спільними зусиллями зможемо вирішити. Тим самим Україна буде просуватись у сфері демократії, прозорості рішень влади та виборів.

Конкурс молодіжних інновацій проводять в межах програми розвитку ООН в Україні, яку реалізує Міністерство молоді і спорту. Паралельно він проходить  ще у восьми містах держави: у Львові, Ужгороді, Чернігові, Херсоні, Дніпрі, Кропивницькому, Донецьку та Києві. У Рівному партнером цього проекту є обласна громадська організація «Комітет виборців України».

Тим, хто хоче подати проект на конкурс чи отримати більш детальну інформацію щодо нього - потрібно звертатися у РОГО КВУ за телефоном (0362) 26-39-43 чи за адресою у Рівному:  вул. Короленка, 6, офіс 9.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень