П'ять пожеж поблизу Рівного – заради помсти

Поліцейські повідомили про підозру зловмиснику, який підпалив сіно у п’яти господарствах Рівненського району

Упродовж місяця у селі Дерев’яне місцевий мешканець скоїв чотири підпали та один – у сусідньому Голишеві, спричинивши потерпілим збитки на суму понад 20 тисяч гривень. За скоєне йому «світить» до десяти років за ґратами.

Лише одного спалаху сірника виявилося достатньо, аби 30 листопада близько 19 години у господарстві 63-річної жительки села Голишів зайнялися 15 тюків сіна вартістю 1200 гривень.

Наступною потерпілою стала 61-річна жителька села Дерев’яне. У неї 26 грудня біля 18 години згоріли складені на подвір’ї 30 тюків сіна на загальну суму 2400 гривень. А через 2,5 години вогонь знищив дві тонни сіна вартістю чотири тисячі гривень в обійсті 66-річної сусідки.

Наступного ранку палій навідався до іншої, 69-річної сусідки. У неї зловмисник підпалив сіносховище, де знаходилося три тонни сіна та півтонни соломи загальною вартістю сім тисяч гривень.

За півгодини палій знову повернувся до господарства 61-річної жінки, яка у Дерев’яному постраждала першою. Зловмисник цього разу підпалив сіносховище, де знаходилося 80 тюків та 1,5 тонни сіна насипом. Утім, місцеві жителі оперативно загасили пожежу, тож майно вціліло.
 

Поліцейські піймали зловмисника. Ним виявився 40-річний житель Дерев’яного. Як зізнався чоловік правоохоронцям, мав неприязні відносини з усіма сусідами, тож таким чином вирішив помститися.
 

Аби упевнитися, що справу доведено до кінця, стояв неподалік місця злочину і спостерігав за наслідками своїх протиправних дій.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні чотирьох підпалів майна та у вчиненні замаху на підпал майна.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4




 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень