П’яний водій у Рівному «підрізав» поліцейських

А тікаючи від правоохоронців, чотири рази проскочив на заборонений сигнал світлофора

Напередодні у Рівному поліцейські переслідували нетверезого водія. Поліцейські саме їхали на виклик, коли їх «підрізав» автомобіль на іноземній реєстрації, розповідає прес-офіцер Нацполції Марія Юстицька.

На перехресті вулиці Богоявленської та Генерала Безручка увагу правоохоронців привернув автомобіль «Audi A4», водій якого підозріло кермував. Спочатку він підрізав службове авто «ВАЗ 2109», а потім ще й маршрутне таксі.

Тож поліцейські, ввімкнувши сирену та проблискові маячки, кинулися наздоганяти порушника.

Оскільки водій «Audi» грубо порушував правила дорожнього руху, чотири рази проїхав на заборонений сигнал світлофора, наражаючи на небезпеку всіх учасників дорожнього руху, на підмогу викликали наряди патрульної поліції.

Автомобіль зупинився тільки на вулиці Жоліо Кюрі, адже водій неодноразово потрапляв у вибоїни на дорозі та пошкодив нижню частину авто.  

Водія одразу затримали, порушником виявився 31-річний житель Кіровоградської області. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, адже прилад «Драгер» показав 2,86 проміле.

На чоловіка склали адмінпротокол за частиною 1 статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень