П’яний водій катався Рівним зі зброєю та наркотиками

Його зупинили патрульні

Учора близько 11 год під час патрулювання на вул. Генерала Безручка патрульні помітили автомобіль Renault.

Поліцейські зупинили авто, так як були проінформовані, що цей транспортний засіб може бути причетним до вчинення ДТП зі зникненням.

Під час спілкування з 40-річним жителем Рівненщини правоохоронці помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження медичного огляду у медзакладі водій відмовився у присутності двох свідків.

При поверхневій перевірці у керманича виявили поліетиленовий пакет з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, яка зовні схожа на наркотичну, а в автомобілі – предмет, зовні схожий на пістолет з набоями до нього.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На водія склали протокол за керування у стані наркотичного сп’яніння (по відмові, повторність), а також винесли постанову за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень