П’яний рівненський чиновник Вітя тікав від патрульних після того, як врізався в машину з дітьми (ФОТО)

Казав, що йому на все «пофіг»

Напередодні ввечері у Рівному на автовокзалі сталася резонансна ДТП.  Тимчасовий керівник відділу досліджень і розслідувань Рівненського Антимонопольного комітету Віктор Данилюк на «BMW» врізався в «Лексус». У машині були мама, тато з дітьми. Деталі події опублікувала у себе на сторінці рівненська активістка Ніна Скиба:

Одразу спробував втекти, його зловили. Поводився вкрай неадекватно, кидався на людей і патрульних, коли ті під'їхали. На його воплі, крики і скакання навколо авто, збіглося піврайону автовокзалу.

 

І що геть не дивно, із зовнішніх ознак, дуже схоже було, що знаходився він в стані сильного алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Чоловік звільняв усе і всіх з посад))), тобто вдавався до погроз і казав, що йому на все «пофіг».

Цікавий текст із власними деталями щодо цієї події написав і рівнянин Олександр Поліщук у себе на сторінці в ФБ:

Знайомтесь, це Вітя, який працює на великій посаді в Рівному.  Вітя має сірий автомобіль BMW. 
А ще Вітя любить випить.

Але Вітя забув, що якщо випить і сісти в BMW, то можна в'їхати в "Лексус" із Луцька, в якому мама, тато і дитятко поверталися додому.

Вітя думає, що вміє швидко бігати, але якщо в'їхати в машину біля Сільпо на автовокзалі, на очах у валютчиків, то міняйли допоможуть постраждалому водію перехопити Вітю, щоб познайомити із хлопцями у формі із мигалками.

Вітя дуже емоційний. Вітя не любить дихати в "трубочку" та їхати на освідування. Віті не подобається 2 протоколи по 124-й і по 130-й статті.

Вітя дуже "крутий". Він бігає фотографує всіх, знімає на відео і верещить, що він начальник 4-х букв. Вітя виносить мозок поліцейським, постраждалим та свідкам. .

Вітя виглядає жалкім. Але його не жалко, як жирафу із цирка "Кобзов". Віті 40 років, а не 14, і Вітя має нести відповідальність за свої слова та вчинки.

Якщо на реєстраторах поліцейських чи свідків є відео, де Вітя веде себе як кенгуру і наголошує на своїй посаді, як смикає за значки патрульних і махає ксивою, я із задовленням представлю усім Вітю. Щоб мої слова не були лише словами, а мали підтвердження. Не будьте як Вітя.

Астанавітє.

Вітє надо вийті. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень