П’яний неповнолітній катався міжнародною трасою на Рівненщині

На автомобілі Жигулі

Учора ввечері, 24 січня, рухаючись на перезмінку,

екіпаж, який патрулює трасу Київ-Чоп біля села Рудня, помітив автомобіль ВАЗ 2103, який рухався з дуже малою швидкістю по центру проїжджої частини автодороги міжнародного значення, наражаючи себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку. При цьому двері авто відкривались та з нього викидались недопалки.

Патрульні вирішили зупинити автомобіль за допомогою червоних проблискових маячків. Водій на вимогу не зреагував, тому патрульні авто заблокували.

При спілкуванні з керманичем інспектори виявили явні ознаки алкогольного сп'яніння у водія, що підтвердив тест на місці - 1.00 проміле.

Також при перевірці документів з'ясувалось, що 17-річний водій не мав права керувати транспортним засобам, оскільки взагалі не отримував посвідення водія.

На нього склали протокол ч.1ст.130 КУпАП (Керування в стані сп'яніння) та протокол ч.2 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом).

Автомобіль передали під розписку тверезому водію.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень