П'яний бізнесмен у ДТП на Хмельниччині вбив двох дітей: поліція хоче «затулити роти» рідним? (ФОТО)

Люди у відчаї

[media=211569]

У м. Волочиськ Хмельницької області наприкінці жовтня місцевий бізнесмен, курмуючи Honda CR-V, виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в автомобіль із людьми.

На місці аварії загинули 15-річний Артем Шимков і 14-річний Андрій Ковальчук.

Про це пише OBOZREVATEL.

ДТП сталась у центрі міста Волочиськ. Там автомобіль Honda CR-V  виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у ВАЗ, у якому перебували двоє підлітків та 24-річний чоловік. Неповнолітні загинули на місці трагедії, водій ВАЗ вижив.


За кермом Honda CR-V був місцевий підприємець Андрій К. У салоні перебувала компанія напідпитку, зокрема і власниця цього авто Оксана К.

Фото з місця ДТП

Як розповіла сестра загиблого підлітка Андрія Ковальчука Світлана Ковальчук, поки справа товчеться на місці.

«Тоді відразу взяли під варту водія Honda CR-V. 


На першому суді, коли йому обирали запобіжний захід, він визнавав, що був за кермом напідпитку. А потім уже, на наступному засіданні, заявив, що насправді перебував на пасажирському сидінні, а жінка сиділа ззаду.


А хто був за кермом, він не пам'ятає», – розповідає Світлана Ковальчук.

За її словами, поліція також робить все можливе, щоб багатіям усе зійшло з рук. Натомість родичам загиблих намагаються «затулити роти». Наразі триває слідство.

Розбили прилавки й відкрутили колеса?

Родичі загиблого підлітка запевняють: про те, що водій був п'яний, знають тільки зі слів слідчого, але документів про результати експертизи їм не показували.

«Зараз відбуваються дивні речі. Не так давно постраждали батьки водія «жигулів», який віз дітей і був травмований. Вони торгують на базарі, і хтось їм розбив дерев'яні прилавки.


А коли вони на своєму бусі виїжджали вранці на роботу, машину почало водити по дорозі. Вони зупинилися й виявили, що у них на колесах відкручені болти. Як усе це можна розцінити?», – запитує Світлана.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень