«Набридли вже ці «аватарські» тусовки», - рівняни скаржаться на магазини-розливайки

Заклади, у яких продають алкоголь на розлив, заважають мешканцям Рівного

Ми писали про те, що мешканці навколишніх будинків просили заборонити продаж алкоголю на розлив у магазині-кав'яні "Кошичок", що у багатоповерхівці №50 на вулиці Марка Вовчка. Адже їм не подобаються матюки п'яниць і сміття після них біля будинку.

Ми отримали багато коментарів у Фейсбук щодо цієї ситуації, які свідчать про те, що такий проблемний магазин-розливайка у місті - не один. Ось вони: 

Zhanna Koloshva-Harutyunyan Я живу зовсім поряд, Марка Вовчка, 29. Навіть якщо у них є відповідна ліцензія на продаж алкоголю на розлив, це абсурд, тому що в тому «кафе-магазині» немає місця для вживання.

Svetlana Bagnyuk Вже набридли ці постійні зборища любителів випити. Спочатку вони культурно п'ють, потім бігають під кожне деревце у туалет, незважаючи на дітей, які поруч граються, а коли градус зашкалює починають п'яні розбірки і бої без правил. Власнику дохід - мешканцям морока. Магазин зробили? Переобладнавши квартиру в баготквартиному будинку, добудували незаконну добудову, і зробили столики у людей під вікнами квартир. Згідно з законом, цього робити не можна. Але власнику закони - не писані, бо він дотичиний до првоохронних органів.

Nely Svyrydyuk Аби ще на Ювілейній, 5 заборонили. Задовбали ті "аватарські" тусовки від світання до глибокої ночі

Наталя Сьомчик Аналогічно біля будинку №30 на вул. Генерала Безручка

Любов Романюк Навколо будинків Млинівська 29-А і Соборна 446-А - аналогічна ситуація. Магазин не заважає, заважають відвідувачі, які залишаються після його закриття і горланять до пізньої ночі, залишаючи сміття і пляшки

Anna Kuliba Закони...? для кого? і навіщо це писати? Апокаліпсис...алкоголь всюди...досяжний... і навіть діти біля школи у віці 10 років вживають... немає проблем...майбутнє України...? Як шкода!!! Ось вам і закони....!!!

Evgen Sirota Дійде до того, що люди будуть відловлювати тих спритних "підприємців" та дохідливо "пояснювати" ...!!
Нехай потім бігають по друзях-правоохоронцях з мольбами про допомогу!!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень