П’яному рівнянину не продали цигарок, тому він вирішив їх вкрасти

Але не вийшло

Невідомий громадянин близько першої години ночі не знайшов місця, де б можна було придбати цигарки, тому вирішив самотужки проникнути до кіоску з тютюновими виробами. Але був затриманий поліцейськими охорони на «гарячому», повідомляють в прес-службі установи:

На пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Рівненській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації на одному із об’єктів.

Прибувши за місце події, правоохоронці помітили невідомого громадянина, який вже проник до цигаркового кіоску. Швидкий приїзд поліцейських став для крадія несподіванкою. Чоловік поводився не зовсім адекватно, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також спробував втекти, але був затриманий. Ним виявився 25-річний житель Рівного.

Правопорушника було доставлено до Рівненського відділу поліції для з’ясування обставин цієї події та винесення відповідного процесуального рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень