П'яного водія ловили гуртом. Поліція таки зреагувала

Повідомлення про сп'янілого кермувальника і байдужість правоохоронців облетіло усіх рівненських користувачів Фейсбук

Щоправда, на виклик правоохоронці приїхали, і, кажуть, що ця особа уже не раз потрапляла у їх поле зору. Але про все по порядку.

У перший день Нового року з'явилося таке повідомлення :

Лисе беззаконня або Як ми поліцію викликали. Сьогодні ми з друзями після святкування нового року вирішили пройтися в це...

Опубликовано Vova Storozhuk 1 января 2016 г.

А вже на цю мить відомо, що ситуація таки не залишилася поза увагою поліції. Зокрема, на своєму сайті вони відзвітувалися. 

До поліції надійшло повідомлення, що на перехресті вулиць Соборної та Чорновола водій автомобіля «BMW X5» чорного кольору їздить за кермом у стані алкогольного сп’яніння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що водій пошкодив металевий стовп освітлення. За зовнішніми ознаками чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, однак відмовився від проходження медичного освідчення та дачі будь-яких пояснень.

Рівнянин вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців. Він неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень, передбачених статтями 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), 173 (Дрібне хуліганство), 182 (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях), 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 194 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Зловмиснику загрожує покарання у виді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень