П’яного депутата Сарненської райради, що скоїв смертельну ДТП, не затримували

 Бо мало доказів

Поліція не бачить підстав для затримання депутата на Рівненщині, який скоїв смертельну ДТП ввечері, 7 серпня.

У поліції кажуть, що не мають доказів проти чоловіка. Поліція Рівненської області не затримала депутата Сарненської районної ради Петра Зембицького, який напідпитку збив велосипедиста, через нестачу доказів. Про це Громадському радіо розповіла речниця Нацполіції Рівненщини Любов Белаш:

За результатами проведених першопочаткових слідчих дій на місці події, немає достатніх підстав для затримання чоловіка. Слідству потрібно зібрати достаню доказову базу, щоб довести, що була вина саме цього чоловіка. Немає прямих свідків, чоловік не дає поки що свідчень.

За її словами, чоловіку не повідомляли про підозру у вчиненні злочину. У той же час заступник голови Сарненської районної ради Микола Костецький розповів Громадському радіо, що Зембицький не виходить на зв’язок із колегами.

У поліції поки не бачать ризиків ухиляння депутата від відповідальності.

Перевірка водія, який насмерть збив велосипедиста, на алкотестері показала, що рівень алкоголю в його крові становить 1,27 проміле. Цей показник у шість разів перевищує допустиму норму. Інформація про те, що за кермом був саме депутат Петро Зембицький, з’явилася у місцевих ЗМІ. Пізніше її підтвердили в Сарненській районній раді.

Додамо, що Петро Зембицький не виходить на зв’язок і з журналістами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень