П'яний водій ледь не зіткнувся з вантажівками та маршрутками, коли тікав від поліцейських (ВІДЕО)

На нього склали шість адмінпротоколів

Погоня сталася о другій ночі в неділю. Патрульні на вулиці Дубенській помітили автомобіль RENAULT Kangoo, який порушував правила дорожнього руху. Правоохоронці спинили порушника, у якого побачили ознаки алькогольного сп’яніння. Йому винесли три протоколи за керування в нетверезому стані, порушення ПДР і відсутність страхового полісу. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.

Під час складання адмінматеріалів на місце викликали водія-таксиста, який мав доправити п’яного водія додому.

За кілька хвилин після того, як автомобіль від'їхав, драйвер, якому під розписку передали авто, повідомив телефоном патрульним, що його висадили на перехресті вулиць Соборна та Коперника. Нетверезий водій знову сів за кермо.

На перевірку та розшук орієнтували весь особовий склад. Авто спочатку помітили на вулиці Костромський, далі транспортний засіб рушив в бік Житинського кільця.

На увімкненні світлові сигнали синього та червоного кольору водій не реагував, команди в гучномовець ігнорував та почав втікати. Під час переслідування він неодноразово порушував правила дорожнього руху, створював аварійні ситуації, рухався по смузі зустрічного руху, ледь не зіткнувся з вантажними автомобілями та маршрутками. Інспектори вирішили зупинити автомобіль шляхом блокування. До переслідування долучились кілька водіїв, які на власних авто не давали можливості різко розвернутися чи з'їхати з автодороги в прилеглі населені пункти.

Через деякий час, після численних вимог про зупинку та попереджень про застосування табельної вогнепальної зброї, до переслідування долучились ще 2 екіпажі.

Після декількох спроб блокування декількома екіпажами автомобіль вдалося зупинити в селі Пухова Рівненського району. Водія і пасажирів затримали, освідували на стан алкогольного сп'яніння, доставили у міський відділок.

На 21-річного водія склали протоколи за керування в стані сп'яніння, результат освідування — 0, 58 проміле, за створення аварійної обстановки, а також за незупинку на вимогу поліцейських.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень