П'яні водії на Рівненщині пропонували поліцейським хабар (ФОТО)

Нетверезі порушники намагалися підкупити патрульних

Сьогодні близько третьої години ночі у Сарнах на вулиці Ковельській інспектори помітили водія, який керував мотоциклом без мотошолома. Патрульні зупинили транспортний засіб.

Під час перевірки документів інспектори виявили в керманича явні ознаки алкогольного сп’яніння.

"Драгер" показав результат 3.23 проміле.

Надалі, з метою уникнення відповідальності, чоловік кілька разів пропонував поліцейським неправомірну вигоду, а саме грошові кошти в сумі 300 доларів США.

На неодноразові попередження інспекторів щодо кримінальної відповідальності за такі дії 20-річний водій не реагував.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. На керманича склали протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та винесли постанову, бо водій не мав при собі посвідчення водія відповідної категорії та свідоцтва про державну реєстрацію транспортного засобу.

Також вчора близько 2-ї години ночі на службу 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих, яка сталась на вулиці Соборній.

Інспектори встановили, що автопригода трапилась внаслідок того, що водій «Renault» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припаркований транспортний засіб.

Пошкоджень 28-річний керманич не отримав, проте охоронці порядку виявили ознаки, характерні алкогольному сп’янінню.

Розуміючи, що на нього складають адміністративні матеріали, останній спробував надати інспекторам патрульної поліції неправомірну вигоду у розмірі близько 4 400 грн.

Натомість, патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу та склали на чоловіка протоколи за керування у стані сп'яніння і за вчинення ДТП.

Відтепер, окрім адміністративної відповідальності дії чоловіків тягнуть за собою також кримінальну.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень