«Птички чирикают, а вокруг валяются пьяные». У рівненському сквері розляглися алкоголіки (ФОТО)

А поряд гуляють діти

У Рівному, в сквері, що в районі Пивзаводу невідомі чоловік і жінка позасинали посеред вулиці в нетверезому стані. Чоловік примостивця на лавці біля фонтану, а жінка лягла просто на бруківці. Фото виклав користувач Андрій Битков у соцмережі Facebook. 

Сквер, Пивзавод. У фонтана. Мамочки с детишками гуляют, светит теплое весеннее солнышко. Птички чирикают. Как вам такой сюжетик?. А вокруг валяются пьяные...Они там живут, там же бухают, ибо рядом во дворах варят самогон...

Чоловік зазначив, що поряд гуляють діти і спостерігають цю аморальну картину. Тому рівнянин викликав поліцейських. 

Ну так вот. Спустя 2 звонка по 102 и пол часа времени таки приехал примус. Два копа с уставшими и нерадостными лицами не спеша пошли будить упавших. Мужика на лавочке разбудили сразу, а вот до особи женского пола достучались не сразу. 

Копы уже выписали мужику протокол, а жиночка все сидела на брусчатке не понимая чего происходит вокруг. Видать забористая самогоночка - разум отшибает.

Гуляют там детишки, и видя это неподобство, воспринимают как должное. А как же борьба за здоровую нацию?

Також у повідомленні йдеться, що жінка, яка варить самогон і збуває його місцевим любителям спиртного, має сестру-суддю. 

Соседи говорят что та баба что варит самогон имеет сестру судью...коррупция нижних уровней.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень