Психологія жіночого взуття: що воно каже про свою власницю?

Те взуття, яке ми найчастіше одягаємо – визначає основні риси нашої особистості

Кросівки й кеди

Дівчата, які обирають спортивний стиль – відкриті та впевнені у собі, незалежні та безкомпромісні. Вони товариські, активні та темпераментні. Ставлячи перед собою цілі, ці дівчата впевнено рухаються вперед.

Балетки

Жінки, які обирають балетки – чуйні, уважні та доброзичливі. Вони люблять тварин і дітей, а також вміють створити затишок і гармонію. Ці жінки винахідливі, креативні та непостійні. Вони ніколи нічого не залишають напівдорозі та впевнено йдуть до кінця.

Туфлі на високих підборах

Такі дівчата хочуть підсвідомо сподобатися іншим. Вони впевнені, жіночні, цілеспрямовані та вимогливі. З усього можливого вони обирають найкраще.

Босоніжки на невисоких підборах

Взуття такого типу обирають ділові дівчата, яким притаманна наполегливість, стабільність та стійкі погляди на життя. Вони люблять повчати інших, але страшенно не терплять, коли повчають їх. 

Джерело: 24 канал 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень