Пшик — і бабуся: 5 ароматів, які додають вам кілька десятків років

Є парфуми, які можна носити лише старшим жінкам

Жінки у будь-якому віці хочуть виглядати шикарно. Для цього використовують усі засоби – одяг, макіяж, зачіску та парфуми. Саме аромат жінки запам'ятовується найбільше, тому треба ретельно обирати запахи, аби не пахнути «бабусиними духами».

Пропонуємо вам перелік запахів, які пасують лише жінкам віком за 55 років.

Флердоранж, або запах апельсинових квітів

 

Ця квітка символізує дівочу невинність, нею часто прикрашали наречених перед церемонією шлюбу. Проте цей запах добрий лише у композиції, якщо він сольний, ви будете пахнути вінтажем. Адже флердоранж нагадує ті духи, які були у старшого покоління. Парфуми з яскравою нотою флердоранжа часто мають маркування «fleurs doranger».

Пудрові аромати

Фіалка, гіацинт та ірис надають ароматам пудровості. Такий запах може підійти хіба для вечірніх заходів, а от вдень перевищення концентрації запаху пудри буде забагато.

Ладан

Ну, тут без коментарів. Це запах, який асоціюється з церквою. Він, кажуть, очищає розум і налаштовує на піднесене, але з молодістю не асоціюється ніяк. Часто про жінок, які носять такі концентровані парфуми, кажуть «церковна бабуся».

Класичні шипри

Основа шипру — дубовий мох, який росте на Кіпрі. У класичному шипровому ароматі з'єднані ноти моху, пачулі, лаванди, гальбанума, лабданума і бергамота. Це досить важкі складові, які створюють жорсткий аромат. Такі парфуми не є легкими і підходять лише дуже зрілим жінкам.

Солодкі аромати

У всьому треба мати міру. Солодкі аромати – це смачно і екзотично, але якщо вони дуже насичені, то їхній шлейф зводитиме з розуму інших. І це у прямому сенсі слова. Люди сахатимуться вас, тож такими парфумами краще не обливатися, достатньо однієї краплі.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень