Приймати у дитсадок по-тернопільськи хоче мер Рівного

І збирається направити до Тернополя переймати досвід начальника міського управління освіти Василя Харковця

Новація міського голови Тернополя Сергія Надала у цьому питанні полягає у тому, що він запровадив плату за відвідування дитсадка дітьми, чиї батьки не зареєстровані у місті. Це 1200 гривень на місяць. 

Говорить міський голова Рівного Володимир Хомко:

Мені дуже сподобався досвід Надала, який запропонував всім, хто не з Тернополя, платити 1200 гривень. За своїх містян він сам платить ці 1200. Чого ж я маю платити за якесь інше місто? Тому, по-перше, ми не приймемо у дитсадок, поки своїх не забезпечимо, або будемо брати кошти так, як у Тернополі. Мені дуже подобається ця ідея.

 

Кожен може вийти з цього становища дуже просто. Приєднуйтесь до міста Рівного – це все стане нашим спільним. Як тільки ваша селищна рада приєднається до міста Рівного – це ваш дитячий садок.

Якщо вдасться запровадити плату за дитсадок для «не своїх», то, за словами міського голови, на черзі - така ж новація за обслуговування у лікарнях Рівного. Адже тут лікується третина людей, не зареєстрованих у місті. А Володимир Хомко зауважує, що, в першу чергу, працює на своїх виборців, тобто тих, хто у Рівному зареєстрований, а отже - тут голосує. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: дитсадок
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень