Приварський не здається: у Рівному триватиме слухання справи проти губернатора

Юрій Приварський не погоджується з рішенням Олексія Муляренка

У п’ятницю, 17 листопада, у Рівненському окружному адміністративному суді продовжиться розгляд позову Юрія Приварського проти Рівненської ОДА. Як відомо, суд триває з початку вересня 2017 року.

Справу слухає суддя Наталя Друзенко.

Як відомо, Юрій Приварський кілька місяців був на лікарняному. Коли вийшов на роботу, у жовтні, його не одразу звільнили. Втім, за деякий час після перевірки його лікарняних, голова Рівненської ОДА підписав документи на звільнення свого першого заступника.

До слова, у коментарі виданню «РВ» Юрій Приварський розповів, що, Державне агентство водних ресурсів відкликало свою позовну заяву проти нього. Нагадаємо, агентство хотіло визнати, що Юрій Приварський не мав права погоджувати відпустку начальнику управління водних ресурсів на Рівненщині. 

Ось як це коментував Юрій Приварський:

 На мою думку, воно зрозуміло, що позов безперспективний. Бо виглядало дивно: спершу агентство саме просило погоджувати відпустки, а потім виставили претензії, чого погодили.

Нагадаємо, влітку 2017 року Юрія Приварського звільнили з РОДА через перевищення повноважень. А саме – через погодження надання відпустки очільнику обласного управління Державного агентства водних ресурсів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень