Приварського хочуть бачити в суді представники Муляренка. Особисто (ОНОВЛЕНО)

Підозрюють, що Юрій Приварський не на лікарняному

Зліва - Юрій Приварський, справа - Олексій Муляренко

Друге засідання у справі екс-заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського проти облдержадмінітсрації відбулось в окружному обласному адміністративному суді у вівторок, 17 жовтня.

Воно тривало чотири години. 

Очільника РОДА Олексія Муляренка представляли юрист адміністрації Олександр Ганов та приватний адвокат Олена Терещенко, яка є радницею голови ОДА.

Представники РОДА. Юрист адміністрації Олександр Ганов та приватна адвокатка Олена Терещенко

Вони просили про те, щоб участь у судовому засіданні брав позивач – Юрій Приварський. Мовляв, до нього є багато питань.

Детальніше розповідає юрист адміністрації Олександр Ганов:

 

Ми хочемо підкріпити показання свідками і довести те, що Приварський Юрій Юрійович, на момент погодження відпустки начальнику Головного управління водних ресурсів в області, знав про те, що останнього планують звільнити за дисциплінарний проступок. Приварський умисно дав погодження на відпустку начальнику Головного управління водних ресурсів в області.

 

Однак суд відмовив відповідачу у клопотанні про участь у судовому засіданні самого позивача та вирішив продовжити засідання без Приварського.

Представник Юрія Привраського - Дмитро Троянчук. Каже, що його клієнт і справді на лікарняному

Згодом представники Муляренка заявили, що суддя Наталія Друзенко упереджено веде справу, тож її варто відвести від розгляду. Така заява - була вже другою. Втім сама Наталія Друзенко так не вважала, і продовжила судове засідання.

В результаті представники Муляренка вкотре наполягали на тому, щоб на суд в якості свідка прийшла представниця Головного управління водних ресурсів в області. Це нібито дозволить розглядати справу по суті і уникнути упередженого рішення.

На присутність на наступному судовому засіданні свідка, працівника управління водних ресурсів, суддя Наталя Друзенко погодилась.

І перенесла розгляд справи на 1 листопада. На 10 ранку.

До слова, наприкінці вересня цього року стало відомо, що начальника Рівненського обласного управління водних ресурсів Сергія Васильєва, через якого судяться обласні чиновники, звільнили. 

Сергій Васильєв

Нагадаємо, у розпорядженні про звільнення Юрія Приварського чітко вказано: 

«Дії першого заступника голови облдержадміністрації Приварського Ю.Ю., який 14 липня 2017 року погодив звільнення начальника Рівненського обласного управління водних ресурсів Васильєва Сергія Васильовича, та, будучи в.о. голови облдержадміністрації, 18 липня 2017 року, чи пізніше, позитивно погодив заяву на його відпустку, що не передбачено чинним законодавством, не сприяють прийняттю ефективних рішень Державним агентством водних ресурсів щодо зміни керівництва Рівненського обласного управління водних ресурсів.

Вказане дискредитує Рівненську обласну державну адміністрацію перед центральними виконавчими органами державної влади та принижує її авторитет як державного органу, що також призводить до приниження авторитету державного органу в очах громадськості».

Повний текст розпорядження можна знайти на сайті Рівненської ОДА. 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень