Приварського таки звільнили з посади заступника Рівненської ОДА

Історія зі звільненням заступника голови РОДА Юрія Приварського триває вже давно. Нагадаємо, наприкінці жовтня ми повідомляли, що Приварського не звільнено: перевіряють законність 3-місячного лікарняного.

Сьогодні ж Юрій Приварський у Facebook повідомив, що голова РОДА Олексій Муляренко таки підписав розпорядження про його звільнення. І зробив це учора, 10 листопада, у день народження Приварського.

Юрій Приварський додав 2 нові світлини.

3 год · 

Є "діячі" в політиці, які страждають символізмом дат. Один такий персонаж під різні знакові для українців дати влаштовував провокації на Донбасі. Схоже на Рівненщині у нього з’явився послідовник.

У мій День народження Муляренко зробив "подарунок" - підписав розпорядження про звільнення. Те саме розпорядження, яке сам призупинив, коли я після лікарняного вийшов на роботу. З тим же формулюванням.

Питання: навіщо було зупиняти? Чому знову підписав саме учора - хотілось мені дошкулити? Якщо так, то це смішно. А якщо хоче наслідувати того згадуваного персонажа, то це сумно.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень