Примусово забрати земельні ділянки у комунальну власність хочуть у Рівному

І збудувати на них дитсадок

Йдеться про ділянки на вулиці Дачній, 19 та 26. На першій - майже 12 соток - Українська православна церква Московського патріархату хоче збудувати церкву, на другій - 23 сотки - планують розташувати житловий будинок на 12 квартир.

Обидві ділянки - у приватній власності.

Перша належить релігійній громаді парафії Преподобного Серафима Саровського Рівненської Єпархії УПЦ МП.

 

Друга - В'ячеславу Кочубею. У Рівному людину з таким прізвищем та ім'ям знають, як засновника і керівника кількох будівельних фірм, причетного до ТОВ "БК Інтер Буд", яке будуватиме готель на території приміщення кінотеатру «Ґонзо», що на Кавказькій, 32-Б поруч із ЦНАПом.

Депутат міськради Рівного Ірина Пилипчук підготувала проекти рішень міськради про примусове відчуження цих ділянок. Зокрема, вона пропонує місту

викупити їх для суспільних потреб - будівництва дитсадка.

Зробити це пропонує

 у зв’язку з чисельними й неодноразовими порушеннями чинного законодавства в галузі містобудування, а також резонансом серед громади міста та протестами місцевих жителів мікрорайону, враховуючи План зонування території міста Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень